Acció

CTRL+P és una acció participativa en la qual, a través de les xarxes socials, estem llançant la pregunta «Quina imatge mereix ser impresa?». En un món en què la immensa majoria de les fotografies ja no s’imprimeixen, ens preguntem quines són les imatges que encara avui imprimim i per què ho fem. Tothom va poder participar enviant-nos una imatge que hi havia imprès o una imatge que creia que mereixia ser impresa acompanyada d’una breu explicació que vem publicar a la  nostra pàgina de Facebook.

També vàrem convidar als protagonistes de les dues edicions anteriors de DONE a que ens responguessin a la pregunta i ens proposessin quina fotografia creien ells que mereixia ser impresa. A més de la nostra pàgina de Facebook, més a baix en aquesta mateixa web es pot veure una selecció de les imatges proposades tant pels convidats com pels participants online que van respondre. L’acció es va tancar en un acte públic que es va celebrar a Foto Colectania a principis del mes d’abril en el qual es van publicar i imprimir aquestes mateixes respostes en una col·lecció de quaderns que es poden descarregar en pdf des d’aquí.

 

Per saber més sobre la pregunta «Quina imatge mereix ser impresa?» i la seva elecció com a punt de partida per a aquesta acció participativa, fes clic aquí.